Thüringen Duitsland

Welkom op Thüringengids.nl
Het online magazine over het prachtige Thüringen in Duitsland. Deze streek bij onze oosterburen nodigt uit om verkent te worden. Ontdek Thüringen en kom hier eerst inspiratie opdoen.

Thüringen informatie


Hotel zoeker

Bezienswaardige steden en dorpen

Thüringen doetips

 

All inclusive arrangementen in Thüringen

Op zoek naar een all-inclusive hotel in Duitsland en op redelijk afstand vanuit Nederland wat betreft de reistijd? Dan zijn de all-inclusive arrangementen van hotels in Thüringen een goede keuze. De hotels die dit aanbieden hebben een uitstekende naam en zijn van alle comfort voorzien in de klassen 3 tot 4 sterren. Het aanbod aan arrangementen is ruim en in de meeste gevallen heeft u zelf geen omkijken naar het eten en drinken tijdens het verblijf in het door u gekozen hotel. Veelal zitten naast de overnachtingen en gebruik van bepaalde faciliteiten in het hotel het ontbijt, een lunch en het diner als ook de warme en koude dranken bij de prijs in begrepen. Een en ander is uiteraard afhankelijk bij welk hotel u het arrangement afneemt maar over het algemeen zijn de all-inclusive arrangementen bijzonder compleet.

Lekker eten en drinken arrangementenThüringen als vakantiegebied leent zich bijzonder goed voor lang of kort verblijf. Het is er groen, heuvelachtig en over het algemeen niet druk. Cultuursnuivers en liefhebbers van historie kunnen hun hart ophalen want er is een groot aanbod aan musea in prachtige oude steden als Eisenach, Erfurt en Weimar. Maar ook in kleinere stadjes en dorpen is veel te ontdekken zoals oude kerken en kloosters. Thüringen wordt ook wel het groene hart van Duitsland genoemd, en dat is volkomen te terecht want aan bossen en ander natuurschoon is geen gebrek. Wandelaars zullen zich er zeker thuis voelen, maar ook mountainbikers en watersporters hoeven zich niet te vervelen in dit fraaie deel van Duitsland.

>> Steden en dorpen in Thüringen